bad kitties

Shit.
Jag har knappt märkt av att veckan har gått. Den har runnit ur händerna på mig. (Igen).
Allt har varit så jävla stressigt.
Och jag som bara ville sova lite.

Har fått lite nya kläder av Linnea, som jag bara ser ganska jättetjock ut i. Inte helt jättetjock.
Det är bra.
Dessutom har jag träffat roliga människor hela veckan, och det har, trots allt, varit bra det också. Fast sova skulle sitta fint.
Ikväll kommer det folk hit. Inget sova då, inte.

Och så blev det sådär idag igen. Det är pinsamt att gå i affären då. Ser de?
Ser de vad jag ska göra med allt?
SER DE?

Finns det folk som kan läsa tankar? Isåfall vill jag döda de människorna.
Ja, jag skulle kunna döda dem.

Jag har äckliga, såriga händer. Tack så mycket.
Och fula tänder. Tack så väldigt mycket.
Och alla i affären stirrar på mig.
Tack så jävla mycket.

Dags att göra klart allt på min Att göra-lista.

did you think that it was easy?

Soundtrack: Jan Johansson - Gånglek från Älvdalen.

Så var den julen över.
Ganska skönt faktiskt, trots att det är lite jobbigt (som vanligt). Det börjar bli mycket bättre med hela jagvillintemötaverkligheten-grejen och sakerfårintetaslut-tjosanet. Me like.
Nu är jag tröttt, som fan. Och vill upp till Dille på en gång. Fast iofs ska jag träffa folk i veckan, och åka hem till Linnéa och Ivar över helgen, så det kanske löser sig.

Cicci var här idag och friade lite jul med oss (alla släktingar på pappas sida = 13 stycken Brobergare), det var så underbart att träffa henne igen. Hon är en av de få, som jag verkligen saknar här hemma och som jag ser fram emot att träffa när jag väl pallrar mig hem. Synd att vi inte pratar så mycket annars...

I övrigt var julen som den brukar; Kalle kl. 15, sen mat, sen julklappar, mys, prat och umgänge i massor. Det känns lättare nu, och jag uppskattar det framför allt mycket mer nu, när verklighetsrädslorna blivit bättre och jag kan "vara i nuet" (hur klyschigt det än låter, men jag har svårt för det). Jag tar vara på stunderna bättre nu, vilket leder till mindre ångest och mindre panik.

Däremot har jag ätit, alltså verkligen ÄTIT. Jag förstår inte vad det är för fel på mig.
Jag hatar mig själv så hårt just nu.

Fick fina saker i alla fall!
- En overall! <3 <3
- Snabba cash, av Jens Lapidus.
- Fickvärmare i hjärtformat (av min älskade kusin).
- Lakan.
- Djungelboken, specialutgåva på DVD.
- Laptopväksa.
- Adressbok.
- Klänning + sjal (som ska bäras på nyår!!).
- Bok om digital fotografering.
- Mina drömmars stad, av Per Anders Fogelström.
- 2 biobiljetter.

+ massor av kärlek och värme.

För er som inte fattade det av soundtracket, så sitter jag just nu och lyssnar på svensk jazz. Underbart.
Men nu, mina vänner, ska jag slänga mig i badet och läsa mina böcker.
God fortsättning.

fairytale of new york

Jag gillar julstök.
Mattias och jag har precis klätt granen, medan mamma och pappa fltigt lagat all julmaten i köket, med en julskivas utnötta toner i bakgrunden. Jag ryser varje gång, det är så underbart.
På något sätt är det skönt att ha sådana här dagar i livet, trots att de är få, för det ger så sjukt mycket när alla är glada och julmysfaktorn är på topp. Även om det kanske bara är en illusion, så är det en bra illusion.

Förresten så är boken hur bra som helst! Kan verkligen rekomendera den, även till de som har sex med killar. Man lär sig massor av den (och så skrattar man ganska ofta när man läser en...), så den borde nog alla ha.

Usch, jag vill skriva en massa bra saker, men det är annat som måste göras.
Fan, jag har ätit sådär igen. Hela dagen. Jag  V I L L  inte. Äckeläckeläckel.

God natt.

fairytale of new york

Jag gillar julstök.
Mattias och jag har precis klätt granen, medan mamma och pappa fltigt lagat all julmaten i köket, med en julskivas utnötta toner i bakgrunden. Jag ryser varje gång, det är så underbart.
På något sätt är det skönt att ha sådana här dagar i livet, trots att de är få, för det ger så sjukt mycket när alla är glada och julmysfaktorn är på topp. Även om det kanske bara är en illusion, så är det en bra illusion.

Förresten så är boken hur bra som helst! Kan verkligen rekomendera den, även till de som har sex med killar. Man lär sig massor av den (och så skrattar man ganska ofta när man läser en...), så den borde nog alla ha.

Usch, jag vill skriva en massa bra saker, men det är annat som måste göras.
Fan, jag har ätit sådär igen. Hela dagen. Jag  V I L L  inte. Äckeläckeläckel.

God natt.

yes, I can be

Nu är nästan alla julklappar inhandlade, efter ett kraftprov bestående av shopping i Stockholm dagarna före jul. Jag blir fan mörkrädd av alla människor.
Samtidigt är det något väldigt charmigt och rogivande över att gå mitt bland sönderstressade Svenssons, som tränger sig i kön och tävlar om att putta flest människor i förbifarten, när man själv står där helt oberörd och bara iakttar det hela. Det får en att känna sig kontrollerad, för en gångs skull.

Införskaffade även ett halsband, i form av en svart panter på en svart kedja, och "Stora sexboken för tjejer som har sex med tjejer" till mig själv, vilket var bland det bästa jag gjort på länge. Sjukt bra bok!  Fast  lite läskig också.
Börjar tvivla på det där med sex med en kille på nyårsafton, det verkar inte kul. Ändå måste jag göra det, innan jag säger att jag inte tycker om det. Jag kan ju inte kalla mig flata om jag inte vet vad jag motsätter mig.


Saknar alla DIllebarn, och fasar inför julen mer och mer. All jävla mat som ska ätas hela tiden!
Jag är rädd rädd rädd.
Men om jag håller mig i skinnet löser det sig kanske.
Nu ska jag klä granen.

you can't see me, you are blind

Jag ska knulla med en pojk på nyår. Det ni.
Man skulle kunna säga att jag ska förlora oskulden, eller det är i alla fall vad jag och Tora kallar det, men jag tycker att det där med oskuld är något vi borde sluta säga - för det finns inget sådant.
Och vad är definitionen av "att förlora oskulden"?

Förresten, har killar en g-punkt?

Puss.

pick me up now, I need you so bad

Down down down down.
Down down down down.
Down down down down.

För det första: Jag är sjuhelvetes manipulativ! Idag fck jag Cissi, Jossan och Jenny att hjälpa mig halma skolhästarna lösdrift - helt utan motiv för att de egentligen skulle göra det. Det var bara jag som var på sådant humör, och det blir ännu roligare med sällskap. Så vi stod i "vanliga" kläder (ickestallkläder) och drog ut nästan en hel bal halm. Fett.

Sen är det synd att det alltid slutar såhär. Jag är  T R Ö T T  på det.

Ska i alla fall sova med Anna inatt igen. Alltså, så bra som jag sov igår natt i hennes säng... Jag har inte sovit så bra på hur länge som helst! Var fan nere i stallet tjugo över sju, så pigg var jag på morgonen!

Usch nej, jag vill inte höra mer.
Jag suger dessutom på att rida.
So long!

kropp mot kropp

Skolbajs.
Och mundiarré.

Den här korridoren har slutat i något slags läger med bärbara datorer, bara frö att internet endast funkar i den här delen av huset. Mycket trevligt, trångt kan man kasnek kalla det. Det är ju ingen stor korridor direkt...
Av någon outgrundlig anledning ligger jag och lyssnar på Patrick Wolf - som jag aldrig tidigare lyssnat på - vilket osökt drar tankarna till sommaren och hur otroligt mycket jag saknar den.
15 minusgrader är inte alltid kul.
Förresten har jag avklarat 2 av veckans 5 kraftmätningar, nämligen ridteoriprovet och häst- och stallskötselprovet (som jag förövrigt fick mvg på...). Känslan nu kan beskrivas med en sten som lyfter från maggropen.
Jag tror jag har provstress.
Så, de tre resterande proven - ridprov, arbetsmiljö och säkerhet och engelska - lär ju gå åt helvete. Jag vill inte få dåliga betyg.

Det gör ont i hela mig tror jag. Min kropp gillar inte mig (och jag gillar inte den), så den gör allt för att ta kål på mig. Typ går upp i vikt.
Typ har ångest från uppvaknande till insomnande.
Typ är dum i huvudet.
Typ tycker om fel person(er).
Ibland undrar jag hur dåligt jag uppfostrat min kropp?

I överövermorgon åker jag hem till varma Stockholm (plusgrader, TJOHO!), och det ska nog bli kul. I alla fall ska det bli skönt att fira jul och mysa, inte behöva vara så jävla glad och pigg hela förbannade tiden.
Kanske är jag snäll och ger bort julklappar också. Om jag orkar.

Saker jag lärt mig idag:
- Hästen har inte 40 andetag/minut.
- Broccoli är fortfarande bland det bästa som finns.
- Bdb är tråkigt.
- Chips är ett djävulens påfund.
- Min hjärna funkar bäst på tom mage.

Så, det var väl allt. Sit ner i sadeln!

someday you will die

Jag börjar bli trött på YOU KNOW WHAT, för YOU KNOW WHO forsätter terrorisera mina extremt känsliga kärleksantenner, som sträcker sig så långt bort från mig själv som det är möjligt.
Bara för att jag ska bli så överumplad som möjligt så fort sensorerna ger utslag. Jag är fan som en brandvaranare med slut på batterierna - jag piper hela tiden.

Dessutom består kvällarna mest av en massa bajs och det orkar jag inte heller, för då pluggar jag inte. HURRA för Cajsa. Och med tanke på hur mycket jag ligger efter i allting, så passade det ju väldigt bra med feber och förkylning idag.
Fast så farligt är det inte att vara sjuk här, även om lärarna helt missar att jag sjukanmält mig och alla tror att jag skolkar! (För det skulle jag aldrig göra..?) Jag fick kolla på Luciafirandet på 2:an i uppehållsrummet hela eftermiddagen, så jag är nöjd.

Onödiga nyheter idag (sammanfattning):
- Jag såg en tjädertupp för första gången i mitt liv.
- L word säsong 5 har snart premiär, 6 januari.
- Mitt huvud gör ont.
- Det är kallt.
- Gröna eko-bananer är sjukt gott.
- Jag vet precis vad jag vill göra i framtiden. (Inte).
- Osv.

Titta, det var väl en bra version av blogg.
Fan, mina fingrar ramlar av snart. Det är kallt i korridoren.
So long!

cinder and smoke

Konstigt hur otroligt svårt det är att känna att man passar in, och hur extremt lätt det är att känna att man inte gör det. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, för hur gärna jag än vill vara med de andra blir det bara fel. De är tighta, så jag kommer bara som en törn utifrån och borrar hål på allting. Hur jag än vänder och vrider på det, slutar det alltid med att jag inte platsar in.
Kanske är det så. Jag är ett litet ufo, som förvisso är accepterat, men aldrig kommer bli en del av deras gemenskap.

Jag vill hem till folk som känner mig. Till folk som vet vem jag är och som inte ser mig som ett ufo.
Jag vill inte vara ett ufo.

E.T. phone home.

Borde plugga till provet imorgon också, kan inte allt riktigt. Dessutom borde jag plugga till provet på onsdag - det kan jag INGETING om. Jag suger på saker man borde kunna, men jag är jävligt bra på onödig information. (En vacker dag blir det också en bra egenskap, ska du se).

Ska snart ut till hästarna och ta in och fodra dem. Jag var en duktig unge idag, som mockade nästan alla boxar + lunchfodrade + skrittade sjuka Dóttla och allt detta trots att jag inte har stalljour egentligen.
Fan vad bra jag är. JAG ÄR BÄST.

Däremot är jag ju mindre duktig på annat.
Typ hålla reda på känslorna så de inte svämmar över och äta ordentligt.
En dag kanske jag också blir snygg.

stick to the B.E.A.T.

Vet ni hur underbart det är att gå upp kvart över sju, ta på sig täckbrallor, gå ut i stallet och fodra glada, hungriga hästar?
Det är bland det bästa som finns.

För övrigt har dagen varit som vanligt. Jag har t.o.m. gjort massor av goda gärningar.
Som att ha stalljour fast jag egentligen inte har det.
Eller som att agera  resesällskap via telefon när  folk åker långt.
Fan vad bra jag är.

Förresten ska jag skriva en bok.

Ljómi är världens mysigaste häst. Han är som terapi (fast mycket bättre). Få saker gör mig så lugn, som att gå in i hans box och bara pyssla om honom; rykta lite, visitera, prata om alla bajsdåliga saker som händer i världen och andas in all hästlukt i hans übermjuka päls.
Det ni, det är grejer det.

Synd bara att hjärtat ska blöda så förjävligt. Det är jobbigt att lägga om nya förband hela tiden.

Nu ska jag skriva på min bok. Kan ändå inte sova.

Volodja

Såg Lilja 4-ever nyss.
Insåg hur bra jag har det.

Jag ska börja ta vara på mitt liv.
Word.

your hair, it's everywhere

Sjukt onödig dag, hade bara svensklektion på morgonen och sen slutade jag. Hur meningsfullt var det?
Dessutom bestod svenskan bara av en massa lärarprat och en dum diskussion om huruvida vi ska ha vargar i Sverige eller inte, som bara gjorde mig förbannad.
Till råga på allt har jag ätit kopiösa mängder mat hela dagen, utan att egentligen gjort något fysiskt ansträngande, vilket bara kommer leda till flera kilo upp imorgon.
Jag vill inte.

Ibland funderar jag på om det där med att gömma sig. Det känns väldigt lockande att inte behöva bli sedd eller dömd, utan bara ligga under täcket och sova.
Fast, jag smiter nog ut i civilisationen när det vankas ridning/stalljour/etc. Är det något som får en på fötter, så är det hästar.
På tal om det, så ska jag åka till Örnäs och sno Glitra under julen. På allvar alltså. Jag saknar henne ganska jättemycket.

Nu är det nog dags för en film (una película, por favor!), och om jag är riktigt dum i huvudet så äter jag kanske lite kokt broccoli också, bara för att bli ännu fetare.
Det är kul att vara tjock.

(Jag hatar mat).


like the diamonds in your ring

Idag har jag gjort något drastiskt.
Vet inte om det är bra, men drastiskt är det.

Vårat internet i fyrbädds(fembädds)rummet funkar inte, så jag sitter i hallen i den delen av huset där internet funkar, och försöker vara så tyst som möjligt. Onödigt att väcka den som sover.
Jag har upptäckt (än en gång) att känslor mest är till besvär. De kommer alltid vid fel tilfälle, och dessutom handlar de om de mest konstiga saker. Jag vet inte om jag tror på mina egna känslor längre, för de tycks alltid förstöra för mig, och nu har de gjort mig mer förvirrad än jag varit på länge.
Det gör fruktansvärt ont att nudda, råka ha blicken kvar för länge, andas för nära eller bara höra dumma jävla hjärtslag, som man inte hör hos någon annan. Varför?

Dessutom är det konstigt hur kroppen kan stå emot så länge. Som att gråta till exempel; min kropp vägrar gråta, medan jag bara önskar att jag kunde få stortjuta ett tag. Det gör ju ont när allting fastnar sådär, i halsen liksom. Som en klump.

Snart är det jul i alla fall, vilket betyder sova. Då är alla jävla äckeltentor klara också, HURRAY! Det är värt att fira.
Skulle sitta fint med ett varmt bad också.

Nåväl, livet ahr sin gång, en dag i sänder. Jag har i alla fall gjort något drastiskt idag, det är värt.
Godnatt alla människor.

I'll weigh you down, I'll watch you choke

Har nu äntligen fått min nya, bärbara dator! En HP, en riktigt stilig en t.o.m, som ska få ett namn så snart jag kommit på något vettigt och passande.
Så natten har bestått av några timmars orolig sömn, varvat med övervakning av kopieringen av alla filer från min gamla dator. Sådant går alltid åt helvete när jag är inblandad - inte på grund av att jag sabbar allt, utan det bara vägrar funka som det ska när jag är i närheten.
I alla fall, nu när jag vaknade för att kolla om allt gick som det skulle, så visade det sig att kopieringen var klar. Rutinmässigt kollade jag igenom alla mappar om allting fanns osv., och tro det eller ej, men där fanns alla mappar och filer helt oskadda! Jag blev nästan tårögd.
Fats sen upptäckte jag att en del musik + alla mina dokument hade failat. But still!

Denna kraftmätning, upptäckte jag nyss, innebar att min kropp ställde in sig på morgon, medan min hjärna nog egentligen vill sova vidare. I och för sig ska jag upp om någon timme i alla fall, men sömn för mig är något man tar vara på, inte går miste om!
Men det är ganska trevligt att sitta här, vid min nya, fina dator, lyssna på sagan om ringensoundtracket, skriva blogg, nörda på bildagboken och äta clementiner.

Jag vill tillbaka till Dille. Typ nu.
Mitt tåg går halv fem i eftermiddag, men jag vill åka nu nu nu, på en gång.
Samtidigt vet jag inte vart jag vill överhuvudtaget, för hur jag än väljer att göra kommer det på något sätt förstöra något, och hur mycket jag än försöker göra rätt blir det fel. Djungelns lag. Eller nåt.
Om jag kunde skulle jag dela mig själv på fem, och skicka ut en dubblett till alla ställen jag borde vara på, medan jag själv gömmer mig under min säng och lägger händerna för öronen så jag slipper höra.

(Ja, jag smiter när det blir jobbigt).

Undrar hur länge det tar för sår att läka, om de sitter på hjärtat?
Vad sa de nu, bomull..?
Äh, stålull funkar nog.


En dag ska jag skriva något vettigt, jag lovar.

RSS 2.0