för övrigt...

tycker jag att den rosa rubriken liksom gör hela bloggen. Den får vara kvar.

love and some verses

Ännu en hemmadag.
Det känns konstigt att inte vara i skolan med alla roliga, underbara människor. Att inte ha fyra decimeter snö och 15 m/s, eller att få gå ut till hästarna och bara lukta lite på dem (hästar = terapi).
Istället är jag här, i en ganska ful storstad, med en familj som ibland inte håller ihop ordentligt i kanterna; en fet hög med läxböcker som borde studeras; massor av mat som ska ätas hela tiden; trettioelvatusen tankar som borde sorteras; en jävla massa oro och en stor portion tomhet.
Men jag sover i alla fall på nätterna.

Har shoppat upp ca 2000 spänn på två dagar, och imorgon ska jag shoppa ännu mer. Det är ångestdämpande, om man borster från de minuter man står i provrummet.
Köpte massor av fina kläder; en gul tunika, bruna strumpbyxor, en t-shirt med korsettryck, en klänning med volang- och rosettryck, en väst och en vit tröja. Mycket nöjd.
Imorgon ska jag inhandla en brun jacka (vet inte om jag vill ha en vanlig jacka eller en kappa - jag vill ha båda två!) och en väska. Kanske ett par stövlar/stövletter också. Ska också köpa min efterlängtade bok, som jag hittade igår - "Stora sexboken för tjejer som har sex med tjejer". Så sjukt bra bok! Stod och bläddrade i den när mamma och jag var på Åhléns, och t.o.m. hon tyckte att den var värd att köpa! Min mamma är en riktig guldklimp. <3

Haha, ja, jag är en riktig materialist.
Nu har jag i alla fall kommit på vad jag ska ge folk (mami, papi, Mattias och Patrik) i julklapp. Unicef, röda korset och flera andra hjälporganisationer har webshops, därm an kan köpa fina julklappar som dessutom bidrar till en lite bättre värld (eller ja, pengarna går säkert till alla feta gubbar på organisationernas kontor).
Det är i alla fall bättre att köpa sådana presenter än att köpa något massproducerat, som någon stackars unge i Uszbekistan har suttit och limmat ihop.
Dessutom ska jag se om det finns något ekologiskt/fairtraid, som man kan ge bort i julklapp. Det känns minst lika viktigt.

Igår adventspyntade mamma. Jag älskar när det hänger stjärnor i fönstrena och när hela lägenheten luktar lite jul, från kryddor, blommor och allt sånt.
Mamma är bra.

So long.

honey, you're a fake

Jaha.
IMorgon ska jag börja, jag lovar.

Prepare for the monstrous C, with right to write!
(Haha, det rimmade ju).

RSS 2.0